Background Image

Beboerbiler

Delebiler

Malling Dampmølle ønsker at understøtte Aarhus Kommunes strategi for fremme af grønne transportløsninger, og har derfor valgt at kombinere Malling Dampmølles unikke beliggende med under 100 m til letbane-forbindelsen til Aarhus og Odder, med muligheden for at låne de 2 el-biler, som er til rådighed for beboerne.
image

Sådan låner man en bil

Vilkår for brug af beboerbilerne

De to beboerbiler står parkeret ved ladestanderen på Malling Dampmølles p-plads. Lån af beboerbil forudsætter forudgående booking i bookingsystem, og at beboerbilen er tilbage på p-pladsen samme dag inden midnat, hvor den tilsluttes ladeboks for opladning. En beboerbil kan maks. reserveres i to tidsrum ad gangen hver af maks. én dags varighed. Brug i supplerende døgn kræver at beboerbilen er fri for bookinger og mod betaling af et fikseret beløb på 400 kr./døgn., der er tænkt at skulle dække udlejers løbende omkostninger, herunder til el og forsikring.

Screenshot

Har du brug for frisk luft?

Vi har også beboercykler du kan benytte!

Det er oplagt at cykle i og omkring Malling med korte afstande. Der er ikke langt til skov, strand, indkøb eller oplevelser. Og på en cykel kommer du både hurtigt og let omkring. Og du kan dine gæster med.

Læs mere