Search Property

Nyheder Malling Dampmølle

Nyheder om projekteringen

Glædelig jul og godt nytår fra alle os til alle jer...

Siden vi holdt mødet på Malling Kro den 3. april, hvor vi præsenterede boligprojektet for næsten 100 fremmødte, har vi arbejdet videre med projekteringen af byggeriet, som er ganske omfattende.

Byggeri er en kompleks verden fyldt med helt specielle spilleregler. Et godt projekt- og byggeforløb kræver derfor grundig forberedelse og planlægning. Selve planlægningen af et byggeprojekt undervurderes ofte og er en hyppig årsag til fejl, besvær og fordyrelser. Jo bedre man forbereder sig, inden man går i gang med selve byggeriet, jo nemmere og billigere vil byggeprocessen forløbe. Planlægningsfasen tager typisk mindst lige så lang tid som udførelsen.

Endvidere er vejret også en meget vigtig faktor når man bygger. Og særligt før man begynder at bygge selve husene, hvor man først skal udføre byggemodning af grunden. Grunden skal først ryddes for al beplantning (bare rolig...der kommer ny beplantning med større træer), så skal den udjævnes, der skal graves flere meter ned under vejene til kloakrør, der skal graves ud til underjordiske enorme regnvandsbassiner og vejkasser, der skal graves render til varme- og vandrør og elledninger, og endelig skal der udgraves og planeres til soklerne, hvor husene skal bygges på.
Først herefter kan byggeriet af selve boligerne begynde.


I efteråret har det desværre regnet mere end i mands minde og det har heraf været for vådt til at kunne udføre byggemodningen.
Vi forventer ikke at kunne påbegynde byggemodning førend til marts. Men vi vil selvfølgelig gøre det så hurtigt vejret tillader det, som muligt.

Hermed vil de første boliger kunne stå klar til indflytning i foråret 2021.

 

 

 

Vi har benyttet tiden til at planlægge detaljerne, såsom faciliteterne på  ude-arealerne, hvor der vil blive opsat multifunktionelle lege og fitness redskaber eller hybrider , egnede steder.

 

 

 

På parkeringspladsen vil nogle af p-pladserne være forsynet med elladestandere, og endvidere vil der blive opstillet 2-3 dele elbiler, som kan lejes efter behov.

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og godt nytår.    

Med venlig hilsen

Henrik Olsen, Michael Just og Søren Tonnesen

Malling Dampmølle ApS