Search Property

Indretning

Rum
Boligerne er alle indrettet med funktionelle køkkenalrum og stue, samt  terrasse eller altan, i samme plan, med vægge, træ- og klinkgulve i lyse nordiske farver, der gør boligerne åbne og trækker lyset ind i boligen hele året.

Gulve
Plankegulve i lys nordisk træsort behandlet med mat lak, så det fremstår både naturligt, robust og funktionelt.

 

 

 

 

 

Gulvvarme
Der er gulvvarme overalt i boligerne, som giver en en mere komfortabel opvarmningsform end tilsvarende radiatorbaseret varme. Gulvvarme er ikke er synligt, men skjult under gulvet og giver derfor helt nye og spændende muligheder for møblering og boligindretning, idet der ikke skal tages hensyn til skæmmende og pladskrævende radiatorer. Medens radiatorbaseret varme kaster varm luft op i hovedhøjde og videre op under loftet, for siden at lade luften vende tilbage som et koldt træk ved fødderne, giver gulvvarme den helt rigtige rumopvarmning, nemlig behageligt varmt ved fødderne, dejlig lunt ved kroppen og en afdæmpet temperatur i hovedhøjde. Samtidigt betyder den lave luftcirkulation, at støvophvirvlingen begrænses til stor gavn for f.eks. allergikere.

 

 

Køkken

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Køkkenerne er det praktiske og stilrene Invita Comet serie, som er kendetegnet ved glatte overflader af slidstærk laminat og smukke, massive trækanter.
Det åbne køkken kombinerer madlavning og hygge, hvor man kan realisere drømmen om et åbent køkken og stue med en indbydende køkkenalrumsindretning, som på flotteste vis integrerer køkken og spisestue i ét rum.

Køkkenbordpladerne er kompositbordplader med et suverænt design med et massivt udseende, et utal af farver, nem vedligeholdelse og en helt utrolig holdbarhed. Helt særligt for kompositbordplader er, at man kan få en flot, integreret løsning, hvor vasken støbes ind i materialet.

Køkkenet er udstyret med Siemens kølefryseskab, induktionskogeplader, ovn, emfang og opvasker.

I køkkenzonen er der lyst klinkegulv med store klinker og gulvvarme.

Resultatet er et praktisk og stilrent køkken, der er perfekt til den aktive familie, der elsker at lave mad og opholde sig i køkkenet. 


Bad
Badeværelset er et stilrent og praktisk Comet badeværelse med slidstærk laminat, skabt til at blive brugt, åbne og lukke, vandsprøjt fugtig luft, slag og skub, hver dag, morgen og aften. Et badeværelse bliver udsat for meget slid. Det stiller krav til materialerne og kvaliteten, når man ønsker et badeværelse, der holder sig pænt i mange år.

Med Comet får man et praktisk bad med slidstærke laminatoverflader, der har duelighedsbevis til hverdagens slid.
Model Comet defineres af robuste laminatlåger med massive trækanter, som giver et stilrent badeværelse, man får glæde af i mange år.

Badeværelserne er med lyse klinkegulve med store klinker og gulvvarme.

 

 

 

På badeværelset eller i bryggerset er der Siemens vaskemaskine og tørretumbler.